Binnen België heeft u steeds de keuze tussen de volgende verzendopties:

Verzending (thuislevering) via bpost 

Hiervoor werken we met een vast tarief van 5 euro.

Indien u uw verzending wilt laten verzekeren, neem dan contact op met info@kiwifabrics.be voor een offerte op maat.

Verzending naar een postpunt of postkantoor van bpost 

Maakt u liever gebruik van één van afhaalpunten van Bpost? Kies dan voor de optie ‘afhaalpunt bpost’ en noteer bij uw bestelling het gewenste afhaalpunt in het vak met bestelnotities. Indien u geen punt opgeeft kiezen wij automatisch het punt dat het dichtst bij uw woonplaats ligt. U kan de verschillende postkantoren en postpunten hier raadplegen.

Voor verzending naar een postpunt of postkantoor betaalt u 4 euro.

 

Afhalen (regio Steenokkerzeel)

Indien u in de buurt woont kan u er voor opteren om het pakket af te halen, dan betaalt u geen verzendkosten. Indien u deze optie kiest vragen wij u een e-mailadres op te geven bij het afrekenen. Wij versturen u dan een e-mail van zodra het pakket klaar ligt om opgehaald te worden. Samen kunnen we dan afspreken waar en wanneer het pakket kan opgehaald worden. Net als bij de andere verzendopties dient de betaling op voorhand te gebeuren. Pas wanneer wij de betaling ontvangen hebben starten we met het klaarmaken van het pakket.

De bpost tarieven voor verzending naar andere landen zijn:

7,5 euro voor verzending naar Nederland
9,5 euro
voor verzending naar Duitsland
8,5 euro
voor verzending naar Luxemburg
9,5 euro
voor verzending naar Frankrijk
12 euro
voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk
19 euro
voor verzending naar Italië
21 euro
voor verzending naar Spanje

Uiteraard kunnen wij ook naar andere landen verzenden of via een andere verzendmaatschappij. Indien u dit wenst kan u hiervoor een offerte op maat opvragen door een e-mail te sturen naar info@kiwifabrics.be.

Voor elke bestelling geldt dat de goederen pas verzonden of afgehaald kunnen worden van zodra de betaling ervan werd ontvangen op de rekening van Kiwi Fabrics.